A TTDT hírei

2021, január 4 - 09:30

 

A koronavírus járványra való tekintettel a PhD irodán a hallgatók számára a személyes ügyfélfogadás e-mailben előre egyeztetve lehetséges. A személyes ügyfélfogadás során maszk használata kötelező!

***************

A Doktori Tanács következő üléseinek időpontja:

TTDT ülés időpontja 2021. március 22 hétfő. A kérvények, disszertációk, tézisek és a bizottságra vonatkozó javaslatok beadási határideje: március 12. (péntek), 12:00 óra.

A BEADÁSI HATÁRIDŐ LEJÁRTA UTÁN BEÉRKEZŐ ANYAGOKAT A TTDT NEM TÁRGYALJA!

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ